ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ-ΛΙΜΑΝΙ. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ
 
 

Έτος Ίδρυσης 1977

Κατηγορίες
Χρήσιμα Links
Χάρτης πλοίων
σε πραγματικό χρόνο
Χάρτης πλοίων σε πραγματικό χρόνο
 
 
 

Ναυτικός Όμιλος Αλεποχωρίου

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Αλεποχωρίου ιδρύθηκε το 1977 και από τότε αποτελεί το μοναδικό αθλητικό σωματείο της περιοχής προάγοντας το αθλητικό ιδεώδες και δίνοντας στους νέους την ευκαιρία να γνωρίσουν την θάλασσα και τα μυστικά της.

Ως μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας έχει ενεργή συμμετοχή στις διοργανώσεις του αθλήματος με επιτυχίες τόσο στην περιφέρεια όσο και σε εθνικό επίπεδο με αθλητές σε τέσσερις Ολυμπιακές κατηγορίες και δύο μη Ολυμπιακές με ηλικίες από 7 έως 27 ετών.

Η οικογενειακή ατμόσφαιρα που επικρατεί κάνει το άθλημα προσιτό σε όλους και σε συνδυασμό με την συνεχή στήριξη που υπάρχει από το διοικητικό συμβούλιο, τους γονείς και την τοπική κοινωνία είναι η κινητήριος δύναμη των αθλητών μας στην προσπάθειά τους για βελτίωση των επιδόσεων τους και στο όραμά τους να γίνουν οι μελλοντικοί πρωταθλητές της Ελλάδας.

Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα σας καλούμε να συμμετάσχετε και εσείς στις επιτυχίες μας και τις προσπάθειές μας γνωρίζοντας μας καλύτερα, μαθαίνοντας νέα μας και δίνοντας μας κουράγιο να συνεχίσουμε.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Το Δ.Σ.